Ida-Marie Isaksson

Epilator, funkar det?

I annonssamarbete med Panasonic

Kroppshår är något vi tjejer ägnar många timmar per år att bekämpa. Lite som ogräs.

Jag har tidigare kört rakning, så himla jobbigt då det ju växer ut på 1 dag som ett jämnt, stickigt stubb. Jag har också testat laser men det fungerade inte på mig. Jag har blivit rekommenderad epilator av en kompis för länge sedan men inte kommit mig för att köpa en. Nu fick jag frågan om jag ville testa Panasonics nya epilator och då tvekade jag inte en sekund.

Längst mer i inlägget finns en rabattkod men nu ska jag berätta lite fördelar jag har upptäckt med just denna epilator:

*   Snabb och effektiv hårborttagningsmetod som håller längre än många andra

*   Hårväxten minskar med tiden

*   Jämfört med vaxning så kan man epilera tidigare, dvs på kortare hårstrån.

*   Just denna epilator har många fler tweezers (60st) och ett bredare huvud (30%) än andra på marknaden.

Jag ska säga att det känns lite att epilera. Speciellt i början när alla hårstrån ska ut på samma epilering. Men efter första gången så växer det lite ojämnt och sen tar man hårstråna undan för undan och då blir det inte alls lika mycket och smärtsamt. Man vänjer sig fort och det är helt klart värt det.

Till epilatorn följer flera smarta munstycken och funktioner. Man kan tex använda den med en klick duschcreme under rinnande vatten i duschen om man har känslig hy. Det lilla munstycket är perfekt för armhålan och bikinilinjen. Man får en roterande fotfil som är helt fantastisk och gör fötterna babylena.

Om man har för långa hårstrån använder man munstycket med rakapparaten för att korta ner stråna – det ger bäst effekt.

Det är verkligen en fantastisk produkt! Jag har nog aldrig haft så här lena ben och det är så skönt att veta att det inte kommer att komma ut som ett stickigt jämnt fjun om någon dag! Väldigt skönt att inte behöva tänka att behöva raka sig var och varannan dag ny på sommaren!

Med koden Ida-marie får du 20% rabatt på samtliga Panasonic epilatorer på shop.panasonic.se

(Gäller1 juni – 31 Augusti 2018)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats