Ida-Marie Isaksson

Frasiga våfflor

Annonslänk cervera

Igår testade vi vårt nya våffeljärn. Vårt gamla från 90-talet (typish) hade gjort sitt efter lång och trogen tjänstgöring. Det nya våffeljärnet från Wilfa är våffeljärnens rolls royce. Stora, perfekt gyllenbruna våfflor på nolltid. Så nöjd! Denna gång blev det våfflor med massa frukt och en gnutta glass på ”efterättsvåfflan”. Nästa gång ska jag prova lite matigare våffla med fikon, chèvre, valnötter och honung! Hur gott?

Tallriken hittar ni här

—-

Hur har er helg varit? Vi har haft en riktigt lugn en. En sväng till Ikea igår för att köpa en ny loungegrupp. Det ska bli spännande att visa er. Nu har vi äntligen fått en liten regnskur på Sioox behandlingen, så förhoppningsvis börjar förvandlingen till silvergrått nu! Igår kväll gick vi över till några grannar och tittade på CL-finalen, så sjuk match! Idag är jag mer förkyld och har lite ont i halsen, så jag ska försöka vila så mycket det går. Fullspäckad vecka framför mig med event i Göteborg tors-fredag. Ska bli skoj!

Fin söndag på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats