Ida-Marie Isaksson

Letar inspiration till uteplatsen

Innehåller adlinks

 

Nästa vecka ska vi förhoppningsvis börja fixa vår altan vårfin. Tvätt och inpregnerning! Sedan ska den inredas och fixas till – det finns ju ingen mysigare spot på sommaren, med utsikt över rapsfälten! Jag har börjat spana in lite nya utemöbler så smått – jag vill att känslan ska vara jordnära och harmonisk med mycket textilier och växter. Ni får gärna tigga mig på minsta om ni hittar nått ni tror jag skulle gilla!

 

Hej på er från ett vårigt Helsingborg!

Jag har haft ett spännande telefonmöte på morgonen och suttit med en inlämning. Nu kom just ett bud så jag ska  skynda mig att fota lite inför ett samarbete innan Vincent kommer hem från dagis med sin kompis Elsa som vi ska vara barnvakt åt ikväll. Så mysigt! Skönt med långhelg framför oss men lite tråkigt att mannen åker iväg till Borlänge lördag -måndag måste jag säga.

 

Länkar:

Stol – LjusslingaSolsäng/Soffa – Stol – ParasollPläd 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Thea

  Hej! Jag undrar en sak. Du har nån gång skrivit om din reumatism….minns att det tog lång tid att få hjälp eller var det att de inte visste vad det var?)
  Jag har alla symtom som man kan ha( utom svullnad) ändå visar inga prov om reumatism. Har läst att man kan ha det utan att det syns i blodprover.
  Så fort det är kallt lider jag och blir stel.
  Har du fått hjälp? Vad ska man göra för att ta sig genom jobbiga dagar?
  Mvh T

  1. idaisa

   Hej! Ja det stämmer. Jag har nog lite samma som du. Jag har alla symptom men inte klassisk RA. Min reumatiker säger att det finns andra reumatiska sjukdomar som vi inte lärt oss diagnosticera med blodprov ännu. Jag svarar på reuma-medicin och det är diagonossvar nog.

   Jag tar smärtstillande (alvedon) varje dag för att inte hamna i en ond smärtspiral – jag har gått smärtreab för att lära mig hur smärta fungerar – SÅ VIKTIGT! Innan det hade jag ont precis över allt pga att jag var för dålig på att ta smärtstillande och bröt inte smärtspiral (skulle vara duktig och klara mig utan). NU har jag ont – men inte skitont, jag tänker inte på det och jag klarar vardagen, fast jag blir väldigt trött.

   Jag undviker fysisk aktivitet, fysiskt jobbiga vardagliga aktiviteter, vara ute för länge i kyla, köra långt etc då det triggar mina inflammationer.
   För mig har det handlat mest om att lära mig att acceptera att jag inte kan göra det jag kunde förr och lära mig att leva med det. Och det går bra nu!

   Kram!

 2. Sofi Selkäinaho

  Åh så roligt att fixa i ordning ute. Tvivlar inte på att det blir sådär mysigt och välkomnande, ett ställe att få sitta kvar vid i flera timmar i eftermiddagssolen 🙂

stats