Ida-Marie Isaksson

Min helg

Innehåller adlinks/reklam

Hej på er! Vilken underbar helg det har varit! Vi har haft riktigt sommarväder och har varit utomhus från morgon till kväll. Cyklat, hängt, lekt, shoppat, ätit, ja… bara varit! Vi har alla blivit ordentligt bruna på nästippen och tankat massor av solenergi. Så välbehövligt! Det skadar inte att veta att man har en långhelg framför sig heller idag, denna vecka kommer gå fort!

I fredags kom mina killar hem med denna underbara bukett från Butik Linnéa – perfekt i den vita Kählervasen. Jag har fått lite dille på vitt i kombination med mörkt trä. Så himla fräscht! Jag ska köpa bets till de obehandlade hyllorna under tv’n och göra dem i samma färg som bordet tror jag.

Länkar:

Ljusstakevaskorall

Gardiner

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats