Ida-Marie Isaksson

Halvdag, valborg & smärta

God morgon på er! Jag vaknade av varma pussar och kramar från en trött man som just lämnat sonen på förskolan. Han kom hem från Borlänge inatt och ska sova igen lite tid nu på förmiddagen innan det är dags för träning. Jag har just suttit med en inlämning, skönt när allt är klart! Nu ska jag passa på att rensa minneskortet och organisera lite i mapparna innan det är dags för hämtning och ledig tid med familjen!

Idag är en sån dag då kroppen är i riktigt dålig form – Ett reumatiskt skov. Det var längesen sist! Jag vaknade med nackspärr igår, hade ont i ett finger och ena axeln, tänkte att jag kanske lyft eller legat konstigt. Idag har jag ont i båda axlar, händer, höft, rygg och en dunkande huvudvärk. Så nu är det ingen tvekan. Himla skitsjukdom! Jag får ta smärtsillande, kortison och sakta värma upp kroppen till att bli funktionsduglig. Fint att solen lyser ute iaf, det är guld för såna som mig! Och hur härligt med halvdag och ledigt imorgon?? Kunde inte ha kommit lägligare, woop!

Ha en mysig Valborg!

Och snälla, köp inte smällare eller fyrverkerier – de är farliga, skräpar ner, skrämmer djur och stör sovande barn (och vuxna)!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats