Ida-Marie Isaksson

Hotellkänsla i sovrummet!

Innehåller reklam/adlinks (Jotex)

 

I fredags tog jag ner vår baldakin (dammsamlare deluxe!) och satte jag upp nya lampor i vårt sovrum. Nu kliar det i fingrarna att fixa till en mysig känsla där inne och hel helgen har jag surfat runt efter sammetsgardiner. Överraskad blev jag idag när det dök upp ett erbjudande på Jotex.se – 20 % på all sammet resten av veckan. Sån tur jag har. Så jag klickade genast hem två par. Hur fin är inte bäddningen ovan? Dubbeldörrar är verkligen det vackraste som finns! Här hittar ni all info om produkterna i bäddningen. Och här hittar ni alla sammetsprodukter under en och samma flik!

Nu ska jag turbojobba det sista och sedan hämta lillkotten! Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats