Ida-Marie Isaksson

Mini weekend

Hemma igen efter en härlig vistelse på Hus57 i Ängelholm. För en inredningsintresserad är det ett nöje att hänga i deras lokaler designade av Spik Studios. En massa fina designprylar och en härlig harmoni. Vi åt en mysig middag igår och imorse en lång och trevlig frulle innan vi åkte. Extra plus för avokadoröran och groddarna på frukosten så att man kunde göra sin egen avomacka! Varför har inte alla hotell det?

Igår var vi på Vattnets Hus och badade med Vincent. Eller badade och badade. Det enda han gjorde i 1,5 h var att hoppa från kanten. Haha. Han älskar det. Jag höll på att frysa ihjäl (varför är det så kallt i bassängerna?) Efter badet och en lång varm dusch tog vi turen förbi Ica Maxi för att köpa lite lördagsgotta. Och där stod såklart den vansinnigt understyrda bilvagnen mitt framför entrén, till Vincent stora lycka. Efter att ha släpat den genom hela Ica tog vi en välförtjänt korvpaus på Café Maxi, detta var top 3 på bästa dagar någonsin för Vincent alltså! Han somnade mitt under middagen i en fullsatt restaurang, helt slut!

Nu ska vi ut och mysa i solen! Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats