Ida-Marie Isaksson

Homebound

Hemma igen efter 2 roliga och intensiva dagar med marknadsmöte i Stockholm. Hade förmånen att få en visning på ett av Stockholms finaste hotell, vackra Radisson Collection Hotel, Strand Stockholm på Nybrokajen, wow vilket hotell! Första parkett med utsikt över Nybroviken och Strandvägen. Det ligger så nära centrum, ett stenkast från Kungsträdgården och på andra sidan Blasieholmen ligger ju slottet och gamla stan. Perfekt läge skulle jag säga. Bodde tyvärr inte där utan ute i Solna där konferensen var. Men får ni chansen så testa detta grymma nyrenoverade hotell med riktigt gamla anor och underbar design.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min man som fyller år (hurra!) Imorgon ska jag ta tag i allt jag lärt mig om GDPR idag ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats