Ida-Marie Isaksson

New in och gnagande känsla

Lite tillskott bland kostymerna behövs nu till våren och en jacka från IRO har länge stått på mon önskelista. Den är mer som en kavaj än som en jacka och jag gillar de kraftiga axelvaddarna som ger den en snygg kavajliknande form. Strukturen den ger en lite mer edgy touch men fortfarande sofistikerad och stilren. Ett tips!

Idag har jag jobbat hemifrån på förmiddagen och ska nu åka in till kontoret. Känns som att jag knappt varit hemma med familjen alls denna vecka, eller ja, det har jag ju inte. Imorgon ska jag till Malmö på influencermiddag och på lördag är vi bjudna på inflyttningsfest, roliga saker vi sällan gör annars men samvetet gnager just denna vecka! På fredag är M iväg på bortamatch dessutom men jag och lilleman ska ha fredagsmys deluxe iaf!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats