Ida-Marie Isaksson

Nästa renoveringsprojekt!

Nästa projekt är igång! Nu ska trappen få sig en makeover med ny färg, ny, bättre belysning, tavlor och eventuellt nån sorts matta i trappen. Anledningen till att vi gör om är att den är så himla mörk och dåligt belyst. Vi lackade om trappen när vi flyttade in så tanken har ju hela tiden varit att den ska bli ljusare.

Jag är sugen på en maffig lampa som ger bra ljus, typ som den här. Jag måste även ta in en elektriker för att dra en takkontakt från vägglampan, vet ni någon i Helsingborg som kan ställa upp så hojta till!

Jag vet inte riktigt hur vi ska lyckas måla hela vägen upp, haha. Det är typ 5 meter på nått ställe. Jag får väl vingla på en stege med förlängt skaft där i trappen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Funderar just nu på hur jag ska göra våran trappa roligare på just väggarna, men tycker det är svårt att få till det snyggt i en trappa. Bjud gärna på bilder hur det blev 🙂

  2. Maria

    Det finns speciella stegar för trappor där benen kan göras olika långa för trappstegens höjd att hyra på firmor som hyr ut maskiner och verktyg. Kanske kan vara en idé?!

stats