Ida-Marie Isaksson

Helgen som var

I helgen fyllde en vän 30 och det hade ordnats en överraskningsfest på Nelly’s Food Etc. Första gången jag äter middag där och det var så galet gott. Torsken var så galet bra! Vårrullarna i den rätten drömmer jag fortfarande lite om, mums så god fusion!

Efter maten gick vi vidare till KOL och sedan dansade vi halva natten. Vet inte när det hände senast, haha. Jag är fortfarande inte 100% människa. Jag var ju bara tvungen att sitta uppe och se curlingen när jag kom hem också, den guldchansen kan man ju inte missa 🙂 Så även om jag var hemma i hyfsat normal tid så blev det sent. Lite dumt beslut såhär i efterhand, men härligt med guld!

Hoppas ni får en härlig vecka, vi hörs snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats