Ida-Marie Isaksson

Botox – före och efter

I samarbete med Akademikliniken

 

Innan

För ca 3 veckor sedan var jag på Akademikliniken i Helsingborg och gjorde botox vid det man kallar ”kråksparkar” och ”arga rynkan” och i veckan var jag på återbesök för att utvärdera resultatet.

Jag gjorde botox pga att jag spänner mina muskler runt ögonen väldigt mycket vilket bland annat resulterar i huvudvärk. Andra fördelar med behandlingen är att det öppnar upp ögat så att man ser piggare ut, reducerar och/eller tar bort fina linjer och rynkor, förminskar porer och ger en finare hy.

Efter (arga minen i mitten haha)

Jag kände ganska direkt att behandling fick exakt den effekt jag önskade. Jag känner mig mer avslappnad och trots ett riktigt förkylningsmaraton har jag inte haft huvudvärk från det området att klaga på. En önskad effekt var att jag ville ha lite mindre ansiktsmimik runt mina ögon. Jag kisade extremt mycket när jag log, pratade etc och där ser det mycket mer ”naturligt” ut nu. Sminket ligger tom kvar hela dagen!

Jag känner att jag har kvar en naturlig ansiktsmimik men det har tagit udden av det som gjorde mig spänd. Dock har jag väldigt svårt att se arg ut, det får bli ett tillägg ”mamma är arg nu” haha. Men vem vill se arg ut? (speciellt om man går och gör det omedvetet och det ger upphov till huvudvärk!)

Jag är så nöjd och jag känner sån otrolig tillit till Akademiklinikens injektionssjuksköterska som har en gedigen utbildning med djup kunskap och ett väldigt sunt sätt att se på injektionsbehandlingar. Jag är liksom inte drastiskt förändrad på nått sätt utan ser bara lite piggare och fräschare ut. Precis så som man vill känna när man kommer ut från en klinik!

Här hittar du mer info om botox och här hittar du inlägget ”frågor och svar” om Botox och injektioner som jag gjorde för några veckor sedan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats