Ida-Marie Isaksson

När kroppen säger stopp

Hej där från världens kallaste människa just nu! Brrr! För typ 3:dje huset i rad har vi problem med värmen på årets kallaste dagar. Oddsen? Just nu är det 18 krispiga grader (1 grad upp jämf med igår iaf) och mekanikern kunde inte komma förrän imorgon… Jag har normalt svårt för kyla på det där långvariga viset, jag spänner mig och får ont i kroppen. Tex matcher ute när det är lite ruggigt, kalla sommarkvällar etc. Så nu känner jag mig nästan sjuk och så extremt trött. Inflammationer här och där.

Nu ska jag egentligen jobba mer men jag får ta duntäcket och krypa ner i sängen och gå igenom mailen därifrån en stund tror jag! Ibland måste man bara lyssna på kroppen.

Stickad tröja från IVY REVEL (länk)

Ps. Kom ihåg att ni får 20 % med koden IDAMARIE20

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats