Ida-Marie Isaksson

Min söndag

God morgon härliga människor där ute! Tack för alla fina kommentarer och ?:an. Det är så roligt att prata med er!

Jag ligger och myser i soffan till nyhetsmorgon.

Igår firade vi säsongstart litegrann (och att Micke gjorde mål!) Vi tog bilen ut till Höganäs och åt burgare på garage, sååå gott! På hemvägen köpte vi även godis som vi moffade i oss till Leif & Billy på svtplay. När vi skulle sova var jag så mätt att jag mådde illa. Usch! Så idag blir det en lite renande frukost med råsaft. Lovisebergs Råsaft med rödbeta är så god och nyttig! Jag älskar gröna (röda) råsafter, önskar att jag hade en riktig juice-maskin så att jag kunde göra mina egna!

Imorgon åker jag till Köpenhamn på en 2 dagars utbildning i digital marknadsföring. Hoppas på massa ny kunskap och verktyg, god mat och skön sömn ✌️

Ha en fin söndag ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idaisa

      Hej! Ja den ha så fin nyans den där går! Färgen kommer från Rusta och heter skiffer. Väldigt billig och grymt bra!

stats