Ida-Marie Isaksson

Under pergolan & hemsk skov-natt

Innehåller annonslänkaruteplats-inspiration

uteplats_inspiration

uteplats-träbord

Som man längtar efter sommaren när dessa bilder kommer upp i arkivet. Både bordet (som jag har slipat) och stolarna står inomhus numera så till våren måste jag skaffa mig något nytt fint hit.

God morgon fina ni! Här strålar solen och det känns riktigt bra då vi ska på årets första match utomhus. HIF – Mjällby. Överskottet av intäkterna går till Barncancerfonden så kom till Viken du med om du har möjlighet!

Jag har haft en riktigt dålig natt med värk i kroppen. Det är ett ”skov” på gång. Halv 4 fick jag gå upp och svalka mig lite, ta värktabletter och nått för att somna. Jag hoppas det ger med sig snabbt för värk gör mig trött och deppig i längden.

Nu är värktabletterna intagna pch jag hpppas på en riktig toppendag med fotboll, bra väder och god mat med vänner efteråt ❤️ Ha en trevlig helg!

Länkar:< em>Bord  – StolarUtomhusmatta – Sittdynor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats