Ida-Marie Isaksson

Drömmiga byxor

Innehåller adlinks

Söndagskostymen består av detta idag. De här byxorna var nog mer tänkta för sommaren men de är helt underbart sköna och helt perfekta som lite finare hemma-mys byxor!

Nu ska Vincent och pappsen åka på lekparksturne i stormen medan jag stannar hemma och gör mer saker lämpade för min inflammerade kropp. Jag ska tvätta och städa lite, planera veckan och packa inför Köpenhamn.

Vi ses där ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Vägfärgen är helt underbar vacker. 🙂 Vilken väggfärg målade du med? Antar att det är målat. Kan man måla den direkt över tapeterna och hur många lager målade du i? Jag vill så gärna göra om i sovrummet så det ljusgråa är min favorit färg och man ser det mycket att det är inne just nu. Önskar dig en fin dag <3 Kram

  1. idaisa

   Tack! Det är färgen HoP Sand från Nordsjö. Den är målad på en målad vägg men den går att måla på tapeter också. Den är supermatt och jättefin! Tack detsamma fina du och kram!

  1. idaisa

   Inte just nu!
   Jag äter starka mediciner som jag måste sluta med långt innan man planerar att bli gravid så det är ett stort beslut för oss, precis som för många andra.

stats