Ida-Marie Isaksson

Magisk morgon

Det är en småmagisk morgon här i Helsingborg. Dimman ligger tjock över sundet och det är så vackert! Jag har skjutsat M till jobbet och V är på förskolan. Idag ska det jobbas järnet! Sitter just nu hos frissan och går genom mailkorgen. Jag tänkte bara kika in och önska er en trevlig Friyay!

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej Ida! Tänkte höra hur bekväma trästolarna från Jotex är. För dom är väl därifrån? Funderar själv på att köpa dem men så svårt när en ej kan provsitta. Vad tycker du om dem? Kram

    1. idaisa

      Hej Linnéa! De är väldigt sköna i sitsen. Stora och lite skålade. Just bakom ryggen är det lite dåligt stöd, men inget vi tänker på. Det är jätteskönt med armstöden och de är MAGISKT SNYGGA! (Dessa: http://tidd.ly/95e0072 om någon undrar vilka vi pratar om) Kram och trevlig helg ❤️

stats