Ida-Marie Isaksson

Slut på svenssonlivet och åter in i fotbollsrutinerna

Innehåller adlinks

Denna dag har mest gått åt att städa här hemma. Man blir liksom extra taggad efter en magsjukesväng så att säga.. Vår nya robotdammsugare har gått varm, sprillnya sängkläder i gästsängen (25% på Ellos Hemsortiment just nu!) sofföverdragen fick sig en välbehövlig tvätt, av bara farten har jag rensat lite i det där skåpet där man lägger in allt som ligger och dräller. Skönt! Imorgon är vardagen återställd igen (förhoppningsvis) Vincent ska tillbaka till förskolan och jag ska jobba hemifrån. Imorgon ska jag också iväg en snabbis till frissan och fräscha till håret, så välbehövligt kan jag lova!

Skönt med lite normala dagar igen tänkte jag. Men på lördag spelas första träningsmatchen, nästa vecka ska jag till Köpenhamn på utbildning och när jag kommer tillbaka åker Micke till Spanien på träningsläger. Så nu börjar vårt vanliga crazyliv igen. Oregelbundenhet, bortamatcher, inga lediga helger förrän i November, lätt livegen och att bara kunna planera nån vecka i taget. Så är det och vi gillar det som tur är! ❤️

Länkar:

RobotdammsugareBäddsetVägglampa (20% rabatt på alla lampor) – Poster

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Är det värt att köpa robotdammsugare? Funderat på det länge men aldrig slagit till ☺️ En personlig fråga. Skulle ni vilja skaffa fler barn? Vi har precis som ni en 3-åring hemma och vi är väldigt kluvna. Egentligen är vi ganska nöjda men det känns som att hela samhället tar för givet att man ska skaffa en till? Som att det är ett måste eller vad man ska kalla det och det blir jag stressad av… du behöver såklart inte svara ?
  Tack för en fin blogg

  1. idaisa

   Jag har velat ha en såååå länge! Vi jobbar så mycket och det känns typ som att vi får välja mellan att duscha eller dammsuga ibland ?
   Hade städhjälp ett tag men det var så jobbig att städa innan de kom ?

   Vi står ungefär exakt där ni står! Vi har inte riktigt bestämt oss ännu, men det känns som att man ”borde” ha 2. Jag har ju dock en sjukdom och om jag ens ska försöka bli gravid måste jag sluta äta medicinerna som gör min vardag dräglig. Så det är ett stort steg för oss!
   Tack fina du, trevlig helg ❤️

   1. Sanna

    Okej då förstår jag. Inte helt lätt att då ihop alla pusselbitar i livet jämt ?Tack för svaret ❤️
    Ha en fin helg!

    PS. Robotdammsugare står nu på inköpslistan ?

stats