Ida-Marie Isaksson

Leklust & stress

Äntligen är vår lille kille tillbaka med energi igen. ”Laga mat mamma?” Var det första han sa efter andra frukosten för dagen. Så nu sitter jag uppe på hans rum och blir serveras kaffe, rostat bröd, frukt och stekta grönsaker. Vi har varit mer och hämtat en hel väska med bilar också som han gör in och ut ur garaget. Det har han inte gjort på flera dagar och då vet man att nått inte stämmer! Så underbart att ha honom tillbaka!

Inatt hade jag svårt att sova för jag var stressad över allt som hopar sig på jobbet. Deadlines och saker som måste ut för marknadsföring etc. Hur gör ni när ni vabbar? Kan ni släppa det helt? Delegerar ni? Jobbar ni hemifrån? Jag vill gärna ha era tips och råd! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Jag pluggar och jobbar deltid. Nu när vi låg i kräksjukan helahögen växte även klumpen i mage av vetskap att man ligger back. Men det är väll något man måste lära sig antar jag men den där jävla stressen att prestera.. Lär mig gärna om du hittar en lösning ?

 2. Cattie

  Jag förstår hur du känner! Har du möjlighet att arbeta hemifrån så hade jag fokuserat på sjuklingen dagtid. Kollat på film ihop, bakat något eller gjort pannkakor för att ha ro att jobba under kvällen när lillkillen sover. Inte roligaste lösningen men det är kanske skonare att kunna fokusera och jobba i lugn och ro när man har planerat tiden.

  1. idaisa

   Ja så gör jag med mitt egna företag och det funkar bra, det är jag så van! Det är mer mitt andra jobb jag stressar över 🙂 Där känns det som att jag behöver vara på plats, ha min dator med mina program etc. Men jag får släppa det, ingen dör och min son är viktigast! <3

   1. Linda

    Jobba via fjärrskrivbord, då kan du koppla upp dig på din datorn på jobbet hemifrån. Så får du alla programmen. Googla så förstår du, eller fråga. =) *skum e-mail I know.

 3. Camilla

  Det är ju det som är så svårt när man har ett jobb som ingen annan gör när man är borta! Jag tar aldrig ut vabbdagar utan jag jobbar hemma och sitter de stunder som går och sen på kvällen när Jocke kommer hem för att jobba bort alla deadlines. Sen så klart delegera de som går att deligera ? Stressen är ju jobbig och då brukar jag fråga mig om de är någon som dör om jag missar en deadline och de är de ju sällan så då kanske de behövs skjuta på den lite ❤️ Familjen kommer ju alltid först. Kram!

stats