Ida-Marie Isaksson

Leksaksförvaring i vardagsrummet

Innehåller Adlinks

förvaring_vardagsrum

korg_förvaring

Leksaksförvaring är väl en ständig kamp? Speciellt nu efter jul när pippihus, hästtransporter, brandbilar och kök trängs uppe på rummet. Vincent leker ganska mycket uppe på sitt rum men han ska bestämt ha bilarna nere för att rada upp dem på köksbordet. Den lilla förvaringskorgen som vi köpte när vi flyttade in har varit så bra, förr hade han i princip alla leksaker i den. Men nu är den urväxt med råge och det dräller stora bilar på golvet. Jag har tänkt lösa ny förvaring och funderat på hur tusan jag ska lösa det, men så kom jag på att det finns en större i exakt samma modell. Så den klickade jag hem i veckan. De är verkligen snygga och praktiska att ha i ex vardagsrummet, hallen, köket eller var ni nu vill förvara leksaksgömman. De passar som tvättkorgar, kudd & filtförvaring, ja det mesta! Ett förvaringstips!

Länkar:
Stor KorgLiten KorgMatta

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Men vilka snygga! Bör införskaffa det. Här har vi en ful, fyrkantig låda mitt på golvet. Jag förtränger den varje dag. Men vet ju att den står där överfull… tack för tips 🙂

stats