Ida-Marie Isaksson

Den fasan

Fasansfulla nyheter man möttes av igår och som man fick vakna upp till även idag. Ännu ett terrordåd och denna gång i Barcelona, på La Rambla där man varit och bott i närheten så många gånger. Så nära men ändå så långt bort. Ibland önskar man att man fick se världen ur sitt barns ögon, naivt och fullständigt fritt från ondska, sorg och hat. Jag satt klistrad framför CNN igår, blir så otroligt upptagen av såna här händelser. Migränet kom som ett brev på posten och jag hade svårt att sova för kroppen var så stressad. Jag är inte rädd, men jag tänker på alla stackars oskyldiga människor. Tänker så på alla drabbade, alla anhöriga, alla traumatiserade. Må ni få hjälp och stöd!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats