Ida-Marie Isaksson

När det flyter

Länkar i samarbete med Bubbleroom

 
 
 
 

Fin dag idag igen och efter jobbet har vi hängt utomhus. Finns inget härligare och jag känner mig liksom undernärd på såna här dagar, så ursäkta mitt tjat! Hehe! Jag har haft en så underbar dag på jobbet också och jag vill nästan inte att arbetsveckan ska ta slut. Jag jobbar ju med mitt egna företag på fredagar och den tiden behöver jag verkligen, nu var det längesen jag hade en sån ”jobbfredag” eftersom Vincent varit ledig i sommar. Men jag tycker det är så grymt kul med allt som händer på Hotellet och Restaurangen just nu så jag vill bara sätta tänderna i allt! 

 
 
Vegakeps WOS (slutsåld) – Klänning
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats