Ida-Marie Isaksson

11 sidor höstmode i Tidningen Mama!! (Sneakpeek)

 
 
 
 
 
 

Nu får ni springa till er lokala tidningshandlare och köpa Tidningen Mama för nu är det numret som jag och Annika gjorde en höstmodefotografering ute! Kommer ni ihåg den där dagen i början av juni? Det blåste storm och var svinkallt så det var inte det lättaste att se oberörd ut kan jag säga. Och sen våra yrväder till 2-åringar, haha! En rolig upplevelse! Ni ser ju på första bilden… Vi var ute i vackra Råå! Jag är så glad och tacksam att jag fick göra detta tillsammans med Annika. En trygghet liksom! Min älskade vän, längtar till imorn då vi ska ha en businessfrulle tillsammans!

 

Och tack snälla Mama för att ni kom ner till oss i Skåne även om Skåne inte visade sin bästa sida 🙂 Egentligen skulle vi ha packat in oss alla i ett flygplan och gjort fotograferingen på Ingarö, men det kändes mer smidigt såhär och med tanke på att våra kids (Inez & Vincent) är överallt och ingenstans så kändes det som ett vettigt beslut! Viggo, han är ett proffs ut i fingerspetsarna, precis som sin mor!

 
Det blev tillslut ett 11-sidigt reportage med massa modeinspiration och intervju så löp ni och köp Mama!! 

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats