Ida-Marie Isaksson

3 enkla ikeahack för att piffa upp din Ikea Söderhamn soffa

Soffan Söderhamn har blivit omåttligt populär bland inredningsbloggare och stylister och det är inte så konstigt! Den är modern, skön, stilren snygg, billig och VÄLDIGT enkel att göra personlig! Inte nog med att man kan köpa alla dela för sig och bygga den själv, byta och tvätta klädseln så kan man även göra en hel del andra saker för att få den ännu mer personlig. Hör kommer mina bästa Ikeahack till Söderhamnsoffan.

 
1: Byt till en unik soffklädsel
Byt till en skräddarsydd klädsel från Bemz. Bemz syr överdrag till de flesta Ikeasoffor och har ett enormt urval av material, färger och modeller. Min favorit är Loose Fit Urban!
 
 
 
 
2: Köp ben som passar in i  din inredning
Köp nya ben som passar in i din inredning. Har du mycket mässing i din inredning? Åk till närmsta byggvaruhus eller kika in på nätet och köp ett par passande ben. Enkelt att byta och ger ett ordentligt lyft! Dessa kommer från Prettypegs som gör ben enbart för ikeamöbler. 
 
 
3: Byt ryggkuddar.
Tröttnar du på de stilrena fyrkantiga kuddarna som följer med så är det bara att byta ut dem efter smak. Eftersom ryggstödet är ganska lågt passar de flesta kuddar och det vår att variera i all oändlighet! Varför inte sy upp egna fodral?
 
 
Bild: Artelleriet
 
Bild: Trendenser
 
Hoppas ni kan ha nytta av mina ikeahack som faktist fungerar på ALLA ikeasoffor, inte bara Söderhamn!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats