Ida-Marie Isaksson

Minitude

Samarbete Jollyroom
 
 
 
 
Inne på Vincents rum har det sedan vi flyttade blivit en hel del förändringar. Vi har ju målat om och satt upp skrivbord, bytt till juniorsida i sängen och köpt smart förvaring som han själv kan kontrollera. Senast är den här stringhyllan från Minitude som jag har satt i barnhöjd så att Vincent själv kan ta sina leksaker och förhoppningsvis också lära sig att ställa tillbaka så småning om. Jag gillar att hyllan är lagom stor och djup, perfekt för leksaker!  Förvaringspåsarna är också från Minitude och slukar allt mellan himmel och jord. De små är bilförvaring och de större har jag kuddar , filtar och större skrymmande leksaker i. De finns i massa olika tryck och mönster, alla så fina! Detta märke har verkligen fin, modern och annorlunda inredning för barnrummet så jag gillar dem skarpt! (drömfångaren kommer också från Minitude, men en gammal kollektion)
 
 
Här hittar du mer inredning till barnrummet hos Jollyroom, och här hittar du Minitude.
Just nu är det lagerrensning med 30-90% rabatt!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats