Ida-Marie Isaksson

Harmoni ute

I samarbete med Ernst
 
 
 
 
 
Hej godingar! Här i Helsingborg njuter vi av 2 varma dagar på rad, kors! Det lovades regn idag men än så länge är det uppehåll och Vincent har varit på stranden med Farmor och Farfar hela dagen, igår var dem över på Ven. Hans sommarlov är helt magiskt, så tacksam att ha dem här!
 
Idag har jag gjort något skojigt på jobbet som resulterade att jag var helt galet törstig när jag kom hem. Mer om det i ett eget inlägg. Jag hällde upp en stor kanna vatten med mynta och hallon som jag har sippat på. Så gott! Sedan fixade jag iordning lite på uteplatsen på baksidan med nya kuddar och en ny glasvas från Ernst som en bud trillade in med idag. Det piffade upp rejält med lite nya kuddar, de är i ett fint grovt material dessutom som harmoniserar bra med utemiljön. Det är verkligen harmoni där ute, med utsikt över stora vetefält. Magiskt!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats