Ida-Marie Isaksson

Shoe fever

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

 
Sommar sommar sommar. Ja två dagar fick vi iaf! Idag regnar det och jag jobbar hemifrån med mitt egna företag. Vincent har åkt iväg med farmor och farfar till Väla för at leka lite inomhus. Eftermiddagen har vi ledig tillsammans hela familjen så då ska vi hitta på något tillsammans.
 
 
 Sommarklänningar har det varit dåligt med men denna har jag hunnit ha på mig nån gång här hemma, den är faktiskt helt ljuvlig med djup urrigning både bak och fram, och riktigt långa ärmar. Slip-ins är mina favoriter på sommaren när man springer in och ut hela tiden. Dessa tyckte jag var lite lika Gucci’s som kom förra året om jag inte mins fel, älskar färgen på dem! 179 kronor på rea dessutom, som hittat!
 
 
 

Glöm inte att pusha hjärtat om ni gillar inläggen! <3
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats