Ida-Marie Isaksson

Guldplafond från Markslöjd

 
 
 
 
Sicken fin dag här i Skåne! Klarblå himmel från det att jag slog upp ögonen, jag och lillen har spenderat förmiddagen på terassen på baksidan. Nu har pappan tagit honom till Fredriksdal för att kolla på grisar så att jag kan jobba lite.  
 
 
Nu kan jag börja beta av alla förädringar vi har gjort här i huset, jag har inte hunnit visa er en bråkdel känner jag. När vi flyttade in hängde det några tråkiga plafonder i taket som gav ett riktigt fult gult sken. Jag fann dessa guldplafonder som heter ”disc” från Markslöjd som jag tänkte skulle passa fint i övergången mellan vardagsrum och kök och det blev rätt bra. De var mycket större än jag troddde dock med det gjorde inte så mycket!

(inlägget är i samarbete med Markslöjd)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats