Ida-Marie Isaksson

Jag har köpt utemattor till terrassen

 
Jag har beställt ett gäng utomhusmattor från Jotex. Det är så mysigt med den där vardagsrumskänslan ute på terrassen och mattor höjer verkligen den känslan ett rejält snäpp. Jotex har bäst utbud och de är så fina att jag smäller av!! En är stor och har blått mönster och de andra två är lite juteliknande och går i beige. Super mjuka och sköna att gå på, inget plastigt. Jag har lite svårt att bestämma mig för vilka som ska få ligga var. Matplats eller lounge, vad tycker ni? Vi pratar också om att köpa värmare dit då det blir lite kyligt på eftermiddagen då solen inte når in. Är det nån som har någon riktigt bra värmare?
 
 
Måste nog förresten köra lite Sioox på panelen där bakom så den skiftar i grått och inte i grönt hehe.
 
 
Den blå mattan är tyvärr slutsåld för tillfället men du hittar en nästan ännu finare utematta här (som jag ville ha men som var slutsåld när jag beställde haha!)  Den beiga är också tillfälligt slut men det finns andra storlekar och fler färger här

(inlägget innehåller adlinks)

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats