Ida-Marie Isaksson

En annorlunda tv-lösning

 
Jag har funderat så länge på hur jag ska hänga vår tv där nere. Jag gillar inte att ha tv’n som en centerpiece eller blickfånget i rummet, utan skulle helst gömma den och alla dosor i väggen faktiskt haha. Så min vision var att ha vår tv lite som en tavelram på en hylla, ocentrerad med andra fina ting runt omkring som mjukar upp och bildar en helhet. Så såg jag att BaraVickan hade tänkt exakt samma tanke som mig och fått till det så fint med hyllor i furu så jag åkte genast till Hornbach och köpte på mig ett gäng. Tack för inspon bästa Vickan! <3 Jag hade tänkt att vitbetsa dem men de är så fina obehandlade så jag låter dem vara så ett tag. 
 
Kicka gärna på hjärtat om ni gillar, då blir jag glad!
 
 
Full fart hela dagen idag. varit runt och handlat saker med Vincent i släptåg. Vincent låtsades vara en bebis på Hornbach och jag fick kånka runt på honom + vagn i hela den gigantiska butiken, puh alltså, ett riktigt styrkepass! Vi lyckades springa på en trevlig kille i en röd Ferrari på parkeringen på Hoornbach, Vincent tjöt Fejjajiiiiiiii och fick till sin stora förtjusning sitta och ”köra” vilket är det han älskar mest av allt. Lyckan var total! Sen låtsades han vara en bebis och jag fick kånka runt på honom + vagn i hela den gigantiska butiken, puh alltså, ett riktigt styrkepass!  Hornbach är för övrigt min favoritbutik, där finns verkligen allt!! (även en och en annan ferrariförare!) Idag köpte jag t.ex listspik på lösvikt, två riktigt stora fina prickfikusar för inga pengar alls, några gråbruna lerkrukor, en häftpistol, ett verktygsbälte och ben till Ivar-byrån. Efter den turen åkte jag till ICA och hämtade ut 6 stolar till vår uteplats, åh som jag längtar efter att visa er! Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv för första gången på 2 veckor tror jag. Om jag itne hittar nått annat att göra på vägen ner för trappen haha!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Supersnyggt! Är ni nöjda med soffan? Är den skön? Så svårt att känna när man bara provsitter lite snabbt. Funderar på byta ut vår mot en likadan nämligen.

  2. Johanna

    Åh så fint ni får det! ? Det är så roligt att följa hur ni inreder ert nya hem från scratch ? Snyggt matchat med kudde och matta, varifrån kommer kudden? ?

stats