Ida-Marie Isaksson

Nytt golv

dsc_0987

dsc_0993


Stolen från Jotex var verkligen ett fynd. Så himla fin, jag ska hålla utkik när det kommer in igen, annars finns den i svart också. Lite sugen på att köpa ett par till och ha dem runt bordet.
Annars då? Jo vi ska ju lägga nytt golv och håller på att kikar runt för fullt. Det är så svårt tycker jag, så mycket att välja på men ändå inget som känns sådär 100 just nu. Detta kanske? Det är tur vi har lite betänketid!

KroklistTräbänk (slut i natur) – Stol (slut i natur) 

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    När vi flyttade in i vårt radhus så la vi BerryAllocs High-tech laminatgolv på hela nedre plan. Vi är verkligen riktigt nöjda med golvet. I vår gamla lägenhet hade vi ”vanligt” laminatgolv men detta golv ger ett mjukare intryck och är inte lika glansigt, det har en mer matt yta vilket jag gillar. Vi har nyansen ”Furu Silver”, tycker inte riktigt att produktbilderna gör golvet rättvisa men det beror ju på lite vilken nyans man är ute efter 🙂

    Vi har också små barn och måste säga att det är väldigt enkelt att rengöra och man ser inte alls fläckar och dammråttor lika bra som man gjorde på vårt förra golv. Dessutom är det väldigt tåligt, har inte blivit något jack eller repa ännu. Rekommenderas!

  2. Linda

    Hej Ida,
    Förstår att det är svart att välja golv, vi köpte ett nybyggd rådhus här i Mariastaden för ett år sen och valde naturvitt parkettgolv, så golvet är inte helt vitt men väldigt ljust. Vi har två små barn och vill säga att det är sååå opraktiskt, det är väääldigt fint men med små barn syns repor från leksaker och fläckar direkt! Man måste dammsuga golvet varje dag och våttorkar väldigt ofta. Vi har vänner som har helt vitt golv och de har ångrat det många gånger. Hoppas att ni hittar det rätta golvet. Kram/Linda

stats