Ida-Marie Isaksson

Supergott och snabbt frukosttips

dsc_0007-5

Morning på er och glad Fettisdag! Jag älskar semlor så jag ska nog äta två ikväll! Riktigt mycket krämig mandelmassa och minimalt med grädde faller mig bäst i smaken. Mums!
Jag har just avverkat ännu ett pilatespass och nu ska jag slå mig ner och jobba. Jag tänkte tipsa er om mina smarriga smörgåsar som jag gör efter min träning eller som kvällssnacks. Energirika och goda och de går så snabbt att göra. Väldigt enkelt. Dessutom tror jag de är ganska nyttiga om man jämför med andra smörgåsar. Jag älskar smörgåsar! Finncrisp, philadelphiaost, rökt kalkon & spetspaprika. Supergod kombo. Spetspaprikan är perfekt size så det går snabbt att skära och väldigt söt så det räcker med tunna skivor. Supergott!

Nu ska jag förbereda för ett kommande samarbete och gå igenom mailkorgen! Ha en finfin tisdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats