Ida-Marie Isaksson

Måndagsträning

dsc_0952

Morning måndagsmänniskor. Startade veckan med ett skutt och deklarerade mig själv frisk från min bihåleinflammation. Träning på schemat, så himla skönt! Jag skulle egentligen köra ett pilatespass på DVD som jag fått av min pilatestränare med insåg att jag inte har något som kan spela dvd i vårt hus längre. Sista åkte när vi bytta till Mac Book Air, jag tänkte inte ens på det när jag tog emot DVD’n. Men det är inte ofta man tittar på en cd-skiva nu för tiden alltså. Men illa fall. Jag fick köra det jag lärt mig på PT-passen istället och det är inte så lite det heller. Pilates passar mig så himla bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats