Ida-Marie Isaksson

Makeover i gästrummet

dsc_0691-2

dsc_0693-3

Gästrummet fick sig en liten makeover idag. Jag ville ju testa lampan som är beställd till nya huset och det var enda stället där jag inte behövde skruva upp en ny krok i taket. Den är så snygg! Men jag hade köpt lite starka lampor så en dimmer blir ett måste så att man kan anpassa belysningen.

Hej på er vänner. Hoppas ni mår bra. Snart är denna magiska vecka över. Veckan då våren kom. Och även Vabbruari, inte så magiskt kanske men jag väljer att se våren. Jag är ordentligt förkyld nu och imorgon hade jag ett viktigt möte inplanerat med min kontakt ringde just och berättade att hon också hade åkt på sjukdom. Så vi får vänta ut den här epidemin helt enkelt!
Nu ska jag gå igenom mailkorgen som har svämmat över fullständigt medan jag har vabbat.

LampaMatta (slutsåld) – Stol (slutsåld i vitbetsad ek)

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats