Ida-Marie Isaksson

Grårandigt

dsc_0688

dsc_0682

dsc_0674-kopia

dsc_0668-4

Goddagens! Så här kilar jag runt idag. Eller jag vilar mest i soffan för jag har åkt på den där förkylningen som V har haft hela helgen. Han är hemma med mig idag men är hur pigg som helst, så skönt att se. Skjortan ovan fyndade jag igår på H&M, 100 pix på ett rea-ställ. Precis en så skjorta som jag letat efter så jag blev så happy och knep åt mig den fort som attan.

Nu ska jag ta fram lite plättar som Farmor stekte häromdagen, så himla lägligt. Plättlunch it is!

Randig Skjorta H&M  – Bootcut denim Sanne Alexandra

(innehåller adlink)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats