Ida-Marie Isaksson

Casual chic

dsc_0737

dsc_0735-2

dsc_0739-3

dsc_0756-2

dsc_0730-3

Jag är ju ett stort fan av casual-chic och det här är en riktigt skön outfit som passar till det mesta – både kontoret och after-worken. Tröjan är croppad så den ska man ha byxor med hög midja till, helst några som slutar vid naveln eller ovanför. Dock är den tillräckligt bekvämt lång så att man inte behöver gå och dra i den.  Den har grymt snyggt fall. Ärmarna är hellånga men jag har dragit upp dem lite. Såhär har jag myst runt hemma idag faktiskt!

Tröja ChiquelleByxor Sanne Alexandra (rea)

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats