Ida-Marie Isaksson

Nattduksbord i marmor

nattduksbord-marmor

sangbord-marmor

Nya sängbord har varit på tapeten länge hemma hos oss och äntligen har jag fått tummen ur och beställt dessa ljuvliga marmorbord. Marmorskivan är så fin! Det känns lite ovant med så höga men man vänjer sig nog fort. Jag har ju skrivit länge om hur trött jag är på våra gamla som hängt med ända sedan min romantiska/new england inredningsperiod. De kom ändå undan med att de var så enkla och stilrena så de låg inte högst i prio liksom. Men nu ska de säljas till någon annan som är i den härliga fasen. Nu när men har en ny möbel som förändrar hela rummet så känns det som att man behöver ändra mer grejer också, skönt att vi snart ska flytta. Den där sänglampan får nog ta en annan plats i det nya huset sen eller åtminstone högre upp, det är ingen idé att börja skruva i dessa väggar tycker jag.

Här går tvättmaskinen varm. 3 gjorda och 2 to go. Suck! Nya lampan kom just så den ska också upp och sen ska jag försöka ta det lite lugnt jag också.

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats