Ida-Marie Isaksson

Snö!

dsc_0489-3

dsc_0491-2-kopia

Här och häpna. Det är ett ganska (förhållandevis, i Skånska termer) tjockt lager snö på backen i Helsingborg. Det har tagit ca 3 dagar av fjunsnö och man har hela tiden tänkt att det kommer att ta en timma för det att försvinna. Men inatt har det ihärdigt fjunat ner och imorse var det ett lager som faktiskt kan räknas som ett snötäcke tom i Norrländska ögon. Nu HOPPAS vi det stannar någon dag så att vi kan utnyttja SNOWRACERN som samlar damm inne i förrådet. Det bästa är att snöälskarna farmor & farfar kommer ikväll och V har ledigt från förskolan i hela 4 dagar. Så HOPPAS vi kan få mer än 1 dag av snö iår.

Godmorgon godingar! Jag startade dagen med en härlig känsla idag. Snön lyser ju upp och det är man inte van denna tiden på året här nere. Jag hoppade upp på min crosstrainer och tog ett lugnt träningspass med lite efterföljare pilates och sen har jag städat hela huset, bäddat rent och såklart fotat då ljuset är helt fantastiskt! På bilden är de underbara kuddfodralen Candice i 100% lin från Ellos, de är helt underbara. Jag har en innerkudde i dun från Ikea och det ger en sån lyxig känsla. Världens skönaste kuddar! (Koden 355711 ger 20% på hela hemsortimentet inkl möbler)
Nu ska jag städa i min walkin där det ser ut som att någon har släppt en bomb, gahh att jag aldrig lär mig! Idag kommer en leverans med nya sängbord som jag beställt, så himla förväntansfull. Jag tror de kommer att förändra hela rummet! Han en finfin dag!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats