Ida-Marie Isaksson

Fredagsbuketten

dsc_0474

dsc_0480-3

Fredagsbuketten blev så simpel som en vacker bunt eukalyptus idag. Jag älskar när eukalyptusen är sådär noggrant utvald och av fin kvalitet så att enär finbladig och hänger som rankor över vaskanten. Jag köper nästan alltid mina buntar på Butik Linnea. Och hörrni nu ska jag sluta tjata om den här karaffen men jag smäller av så fin den är, ett riktigt kap och med rabattkoden så är den ju som hittad. (355711 ger 20% på hela hemsortimentet tom 12/2)

Goddagens på er peeps. Vincent är förkyld och har sovit inne hos oss inatt och halleluja vad han sov bra. Så skönt och sååå mysigt 🙂 Vaknade strax efter 7 och kon nära nära för att mysa lite extra. Guldmorgon! Hoppas ni har fått en lika bra start på fredagen som jag!

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats