Ida-Marie Isaksson

Jul&Nyårsdukning

Innehåller adlinksuntitled-1-3

Om jag skulle duka till jul- eller nyårsmiddag middag här hemma skulle jag införskaffa lite av de här ovan. Linnedukar och linnelöpare som underlägg. Dekoration med massor av levande ljus gärna i enkla stearinljus i små hållare men också stämningsfulla ljuslyktor. Bordet dekorerar jag med barrkvistar eller ännu hellre eukaluptus! Bestick i matt mässing eller svart. Servering på trä och naturnära färger som smälter in med de vackra linnetygerna. Ljuvligt om ni frågar mig!

LinnelöpareLinneduk mörkgrå – Linneduk gråSvarta bestickTallrikKoppSkärbrädaFörkläde LäderSkålarLinneservettKnivLjuslykta

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats