Ida-Marie Isaksson

Thoughts

Innehåller adlink



dsc_0623

God morgon! Fredag och jag skulle vilja säga Friyay men jag känner mig oändligt trött och sliten. Förkyld med en hosta som håller mig vaken tillsammans med en massa annat. Jag har inte varit utanför huset på flera dagar, håret är otvättat, ringarna under ögonen mörka och jag känner mig stressad. Telefonsamtal hela dagarna. Människor som inte svarar. Byråkrati. Men igår fick vi lite info som gjorde att bördan vi bär lättade lite så nu ska jag försöka börja släppa ansvaret och tankarna och vara lite snällare mot mig själv.

Men imorgon har jag något underbart att se fram emot. Min älskade vän Sanna fyller 25 igen och DET ska firas med buller och bång. Jag längtar tills bästa kvällen på veckan ikväll: ”Medasmys” då V tjuter högt av lycka, får en skål med kex och vi alla sitter och tittar på bolibompa tillsammans. Sedan blir det ett glas vin och ”På Spåret” ikväll när han har somnat. M är så övertaggad så att det finns inte. På den här nya appen som har kommit. Hoppas den inte kraschar för då är kvällen förstörd här. Haha!

Nya kuddar till gästsängen igen förresten. Kan inte få nog av kuddar. Älskar den grå/blå färgen och det riktigt grova tyget. Du hittar dem här

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats