Ida-Marie Isaksson

Ernst

dsc_0606-2

dsc_0591

dsc_0589

dsc_0600-3

Lite julstämning trots allt. Jag julpyntade just lite och satte upp krukan och korgen jag har fått från Ernst. Gillar verkligen den avskalade designen.
En liten spretig julgran skulle passa perfekt i den där krukan om det inte vore så att vi skulle resa bort. Korgen har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha till ännu, den skulle också vara perfekt som möss-, vant- och halsduksförvaring nu på vintern. Nu har jag just ätit julgröt och druckit julmust framför datorn och pratandes i headsetet. Ingen ro i röran än på ett tag, men snart kanske.

KrukaTygkorg

(I samarbete med Ernst)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefina

    Hej! Första gången jag kommenterar. Tack för alla inredningstips, allt som oftast toppentips! Funderade på Ernst-korgen… Tror du den kommer hålla styvheten i ”väggarna”, eller är det risk att den lägger sig efter ett tag?
    Hoppas allt reder ut sig för er. Mvh Josefina

stats