Ida-Marie Isaksson

The PERFECT planner – Jo&Judy

jo-and-jude-planner

how-to-stay-productive

Nu måste alla som gillar att ha en kalender och att stylta upp sina dagar, veckor och år titta hit. Alla som är ambitiösa och vill skapa bra rutiner. Alla som VILL bli bättre på det. Alla som vill nå sina mål och uppfylla sina drömmar. Jag har hittat den PERFEKTA kalendern för detta.

Design The Life You Love står det på framsidan och det stämmer verkligen för den innehåller alla verktyg för att du ska kunna styra upp dit liv och nå dina drömmars mål. Jobba hårdare och mer effektivt, få motivation och tips till att vara ditt bästa du.
Titta bara på de första sidorna. Här får man tips hur man ska arbeta på ett produktivt sätt. Och det handlar inte om att jobba mycket, utan på ett energisnålt och stressfritt sätt. Som att tex stänga ute onödiga störningsmoment, lära dig att prioritera, hålla fint, ta pauser, se till att ha dina favoritsnacks hemma. Sånt som i längden får dig att må bra! Man får också identifiera dåliga vanor och vända dem till bra. En sida att slå upp varje morgon och bara beta igenom så har men perfekta förutsättningar för en bra dag.

dsc_0192

Nästa sida. PEPP! <3 Och sedan en snabb check vilka som fyller år idag. Perfekt!

jo-and-judy

Kalendern är inbunden i soft rosa (eller mörkblå) skinnimitation. S fin på skrivbordet!

 

Om vi hoppar några sidor (förbi en klassisk årssammanfattining) Så börjar månadsplanerningen såhär. Först en sammanfattning på månaden över ett uppslag.
Födelsedagar, inköp, möten och mål. Det är ett faktum att om man skriver ner sina mål och drömmar och gör dem synliga och konkreta så är det lättare att jobba mot dem. Tro mig, jag VET att det funkar, det kallas kantarellsyn. Gör du dina mål synliga och vet du vad du letar efter så kommer möjligheterna och kontakterna helt plötsligt att ploppa upp. Så på ”like to meet” kommer jag t.ex att skriva de företag jag vill jobba med och ha som mål att få en kontakt innan månadens slut.

dsc_0195

Stop Talking & Start Doing. På nästa uppslag börjar månadskalendern. Här kan man skriva ner månadens projekt och vad som behöver göras för att få dem projekten gjorda. Ett tips på första uppslaget (för att bli mer produktiv) var just att bryta ner projekten för att dem inte ska kännas så stora.
Man sätter deadlines för sig själv (om man vill) och kan sedan bocka av alla små delmål. Detta är verkligen GULD när man sitter med händerna fulla och inte vet var man ska börja.
På den andra sidan av uppslaget finns en ekonomisk plan om man gillar att sätta upp en budget och ha koll på sina transaktioner.

dsc_0198-2
Såhär ser Veckokalendern ut som kommer på nästa sida ut. Gott om plats och även här en stor ”To Do” lista.

dsc_0199
Det finns en massa mer också när året är slut. Mer peppande ordspråk. Plats för att skriva ner kontakter, mall för mötesanteckningar och massor av tomma linjerade sidor.
Det känns som att denna workbook / kalender har allt. Jag har i detta nu 1 kalender, 2 anteckningsböcker och massa postitlappar på mitt skrivbord men med denna kan jag ta bort alla de där onödiga anteckningsböckerna.

Den kommer från Jo & Judy och du hittar den här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Livspusslet

  […] igen, det är himla praktiskt. Dessutom är det mycket plats för att skriva.  Jag har ju deras lilla almanacka till mig själv och den är jag så förtjust i, jag gillar verkligen att det finns gott om plats […]

 2. Sofia Frisk

  Klockren almanacka!! Måste beställa en sådan! Grymt ju!!

  OCH jag älskaaaar din inredning, påminner mycket om min egna!
  Jag har startat ny blogg och strukturerat upp den osv så ta en titt vet jag 😀

  KRAM!

stats