Ida-Marie Isaksson

Julpyntat och tips på bra inredningsreor

dsc_0490 dsc_0491-2 dsc_0494-3 dsc_0499-2

Igår åkte lite adventsstjärnor upp och det blev ett sånt stämningsfullt ljus i huset. Det blir  oftast inte så mycket mer julpynt än såhär hos oss eftersom vi oftast är bortresta hela december och kommer hem en vecka efter nyår. Det är himla tråkigt och jag längtar lite till den dagen då man kan gå all in på juldekorationer och verkligen känna julstämningen.
Nu blev det gamla julstjärnor och en tvåårig gammal adventsljusstake, som fortfarande funkar. Hehe! Jag är dock så himla glad att vi åker upp till Umeå och firar jul med familjen och skulle inte byta ut det mot alla julpynt i världen, det är den bästa tidpunkten på året!

 


 

Hörrni, idag tjuvstartar ju Black Friday, eller black week som de börjat kalla det eftersom det håller på ända till på måndag. Galet! Jag tänkte tipsa om lite olika reor och startar med inredningen.

Lagerhaus har tex 20% på allt i webbshop och i butik till på söndag. Ellos har en massa erbjudanden, just idag 30% på kläder och skor och garanterat ännu mer erbjudanden imorgon. Cervera har fantastiska rabatter på designgrejer! Hemtex har upp till halva priset på massor av varor. Ja det är bara att passa på!

Fler ställen att kolla in är  Jotex, Rum 21, Sleepo, FurnitureboxÅhlens och Royal Design

(contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats