Ida-Marie Isaksson

Ordning och reda i livet?

dsc_0007-4

dsc_0017

God morgon! Jag vaknade så tidigt imorse fastän jag hade en subventionerad sovmorgon. Det blev en mysig stund med familjen och nu ska jag få en massa samtal och jobb gjort.
Imorgon startar reorna och jag har ett gäng överraskningar på lager för er!

Det ser ut som kaos här hemma, vi skulle behöva städa och julpynta men det har helt enkelt kommit i skymundan. Men idag har mannen förhoppningsvis en sekund över och jag hoppas kunna får tid över och slappna av tillräckligt för att få det gjort. Jag hatar att ha det stökigt och oorganiserat. Ordning och reda i livet. Så är det verkligen inte just nu haha, men så är det när man lever med en fotbollsspelare och den delen har vi varit förberedda på. Apropå att organisera livet så har jag en ny älskling som jag ska visa lite senare,den är helt magisk!

Och just det, vår fina nya läslampa som står där och hänger vid citronträdet. Ett fynd från Jotex.se (adlinks) Favorithörnet i soffan där M ofta ligger (somnar) med en bok och där vi sitter och kollar på våra favoritserier. Just nu är det danska Dicte och Bedrag som är favoriterna!

Ha en fin dag min vänner och återigen tack för alla fina kommentarer ni lämnar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats