Ida-Marie Isaksson

Små saker som man mår bra av.

dsc_0257-3

Det känns lite konstigt att prata om ytligheter när man går igenom en kris. Men samtidigt är det bra att göra saker som man mår bra av och får energi av. Som t.ex bloggen.
Jag är inte sjuk eller så om det är några som oroar sig över det även om jag är sjukt oroad, ledsen och stressad just nu. Det är mycket att ta hand om och rodda i så det är välbehövligt med pauser ibland.
När jag var och fixade håret innan allt brakade loss så fick jag med mig Rapunzel of Swedens nya hårvårdsserie Hydrate and Care (samarbete) och jisses så bra dem är. Jag ÄLSKAR dem. Jag var ju hooked på deras gamla schampo så jag tog bara med mig en uppsättning men det har jag redan ångrat. Detta schampo är tamejtusan det bästa som finns, så otroligt återfuktande och rengörande. Ett riktigt bra tips! Härligt att åtminstone känns sig fin i håret när man annars känner sig lite som ett spöke, hehe!

Ha det fint och ta hand om er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats