Ida-Marie Isaksson

Plants

dsc_0632-5

Denna kruka från Dkdb är en favorit och smälter in så fint var den än står. Perfekt grön ton som passar bra i kombination med lite mörka växter. Jag är så sugen på en grå kruka till mina gröna växter också.
Apropå växter så har jag äntligen lyckats hålla mina växter vid  liv i flera månader. Det känns som en djungel hemma nästintill. Synd att vi snart blir lediga och åker på turné vilket betyder att alla växter kommer att törsta ihjäl. Jag får kanske leta reda på någon vänlig vattnare i grannskapet. Idag beställde jag en fin låg träbänk som jag tänkte testa och ställa några krukor och böcker eller tidningar på, i mitt huvud kommer det att bli grymt.

Regnet öser ner och det är knappt så att ljuset orkar sig in i huset. Så lamporna är tända och mysfaktorn på. Jag har just varit iväg på pilates, är nu hemma och jobbar och äter lunch en snabbis och ska strax iväg igen. Full rulle med andra ord.
Fin dag på er!

(contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heléne

  Kul att resa men blommorna blir lidande. När elementen slog på nu i höst så torkade mina Murgrönor ihop totalt och snabbt gick fdet (stora fina ca 50 diam på båge som jag haft i minst 6 år ?) När rea planerades så har jag sökt och hittade en smart lösning för en billig peng; självbevattning för PETflaska på http://www.smartasaker.se ??

 2. Katarina

  Hej Ida,

  Jag tänkte tipsa dig om att det finns sånna bevattningspinnar som man ställer in i krukan och de är toppen självdoserande så att växterna inte torkar ut tror att de kan klara sig så upp till 2 veckor. Finns hos de flesta blomaffärer. Vet att Plantagen har såna. Ifall du inte hittar nån som kan ta hand om växterna.

  Lycka till med blommorna ☺

  Kram ?

 3. Ida

  Så fin kruka! Vet ni var det bär av för er lilla familj efter Helsingborg? Med tanke på din mans yrke 🙂 nyfiken på hur det livet fungerar! Kram på dig

stats