Ida-Marie Isaksson

Pillows

dsc_0851

dsc_0842

Jag har beställt några nya kuddfodral i linne som bara blev så himla fina. Mycket bättre än vad jag hade tänkt faktiskt. Jag köpte bara en av varje färg på test men nu ska jag nog skaffa fler. Färgerna är bara helt underbara ihop. Jag har testat dem både i soffa och säng och det blev så förbaskat snyggt, kan inte bestämma mig var jag ska ha dem. Soffan kanske. Den behöver verkligen en uppiffning, eller typ täckas över av filtar och kuddar haha. En ny ska införskaffas efter årsskiftet bums. Jag vill även ha en stor maffig varm stickad/ullfilt som liksom flödar (?) fint ut på soffan, någon som har något bra tips?

( -contain adlinks)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats