Ida-Marie Isaksson

army green

untitled-3

Den där gröna kjolen ligger här hemma och väntar på första bästa tillfälle att bli använd. Den sitter riktigt bra och blir perfekt med en vit, löst sittande skjorta och ett par spetsiga ankelhöga pumps. Och hur snygg var inte Bh’n? Den såg jag inte när jag beställde och det grämer mig lite, priset var ju himla bra. Kanske blir ett litet klick till, hehe!

SkjortaKjolBhTrosor

På torsdag kommer M’s föräldrar hit på spontanbesök och det är vi så glada för. Det pratas och längtas efter Gagga & Mammo varje dag. FaceTime är räddningen och vi pratas vid nästan varje dag. Det är väldigt tacksamt med lite avlastning just nu också med en intensiv period bakom och framför oss. Jag ser fram emot en dejt och lite kvalitetstid på tu man hand med min man t.ex! Nu ska jag gossa ner mig i soffan och försöka se ett avsnitt av en serie, så vansinnigt trött! Godnatt!

(- contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats