Ida-Marie Isaksson

Kitchen Details

dsc_0650

dsc_0651-3

Köket fick en helt ny känsla med detta svart/guldiga knivset från House Doctor och underlägget i Mässing från Roos Interior. Tänk vad småsaker kan lyfta ett helt rum. Till o och med hubby sa WOW när han kom in. Då har man lyckats. Han brukar inte ens märka när jag möblerat om och gissar vilken möbel jag har flyttat till han får rätt genom uteslutningsmetoden. Han älskar dessutom guldknivarna, de ska jag visa närmare senare. Det hade varit en perfekt julklapp egentligen!

I samarbete med sleepo.se kan jag erbjuda er läsare en rabattkod på 20% som gäller hela sortimentet (utom nedsatta varor). Perfekt nu när det börjar närma sig jul. Ange ”Ida20” Happy shopping!

Fredagsstäd står på schemat här hemma. Det har verkligen inte varit prio den senaste veckan då min kropp är helt paj. Men idag ska jag åtminstone få lite fredagsfint.
Nu kom en födelesdags/julklapp till V på posten som jag ska visa er lite senare idag, det kommer nog att bli en favorit i flera år framöver om jag känner honom rätt…

(-contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats